Folytatás következik:

 

Hol lehet további információkat találni?

Először is a magyar nyelvű oldalt ajánlanám figyelmetekbe.  Ezt egy forgalmazó készítette, aki lefordította magyarra az információkat. Még nem minden információ van fenn a lapon, de István folyamatosan fordítja a lapját. Már megengedte, hogy én is ajánljam a figyelmetekbe a weboldalát.

 

http://www.tachyon-energia.com/

 

Itt rengeteg olyan ismeretet találtam, amelyeket még nem is tudtam a technológiáról és a tachyon fizikai elméletéről annak ellenére, hogy évek óta ismerem a termékek egy részét, és maximálisan bizonyítottak már előttem, és az ismeretségemben mások előtt is.

Tíz év után végre vannak magyar nyelvű információk hála István több hónapi munkájáért. A termékek beszerzése is sokkal egyszerűbbé vált. És nem utolsó sorban sokkal olcsóbbá (nekem az USA-ból személyesen hozták a legtöbb terméket eddig)

A sokkal kedvezőbb feltételek miatt én is beléptem a disztribútori körbe és nagy lendülettel fogok azon dolgozni, hogy Magyarországon is legyenek olyan tanfolyamok, amelyek egyelőre nincsenek nálunk.

 

http://www.planet-tachyon.com/Anti

 

Ezen az oldalon keresztül be lehet lépni a hivatalos ATTI honlapomra. Ez a belépési lap, az én hivatalos forgalmazói oldalam. Ezen az oldalon  keresztül lehet rendelni is, ekkor az ATTI közvetlenül neked szállítja ki a megrendelt árút, és a te bankártyád lesz a fizető eszköz. Vagy a disztribútori körbe való belépéshez  is ezt az oldald használd akkor, ha nem valamelyik másik disztribútor ajánlotta a weblapom. Kérlek benneteket, hogy ezt a belépési oldalt használjátok ha rajtam keresztül jutottatok a tachyon megismeréséhez. Ez nem magyar nyelvű, oldal. (egyelőre) Kérhettek segítséget tőlem ha elakadtok.

 

Az oldal megjelenése után a QuickShop menüt válasszátok a termékek megtekintéséhez. Ezután a view all the products without prices feliratot. Ezután válaszd ki a Country: Hungary-t és írd be az irányítószámot a Zip: helyre.

Ha be szeretnél lépni akkor a Sign Up feliratú menüponton keresztül a kékes zöld Tachyon distributor résznél lévő Sign Up feliratra kell kattintani. Ezután kell kitölteni a kérdőív adatait. Fontos, hogy rendelkezned kell dombornyomott bankkártyával, mert annak a számát kell megadnod. A Your sponsor rublikába Anti nevet kell írni. Ekkor az én csoportomhoz csatlakozol közvetlenül alám. Ha a lapomra egy másik forgalmazó ajánlása alapján jutottál el, akkor kérdezd meg ő milyen néven regisztrált és szponzorként az ő nevét írd be. Ha kérdésed van írj nekem, és segítek.  Ha szeretnél csatlakozni keress meg telefonon vagy e-mailon engem vagy azt aki ajánlotta számodra a Tachyon eszközöket. A magyar oldalon is találsz információkat a regisztrációhoz.

 

Magyarországon most kezdjük az előadások szervezését amelyeket egyelőre Krisztián, egy Szlovák srác tart aki lektor az ATTI-nél. A szinkron tolmácsolásról Miklós és István gondoskodik. Életem egyik nagy élménye volt, amikor nálunk tartottak előadást és rengeteg termék hatását megtapasztalhattuk. Velük töltöttem egy napot és este csak azért vetettünk véget 20-kor a beszélgetésnek, mert mentek vissza Szlovákiába. Remélem sokan megtapasztalják hamarosan ezt az élményt. Ha szeretnél részt venni egy előadáson, és szeretnéd megtapasztalni a tachyon energia erejét akkor írj nekem. Ha segíteni szeretnél nekünk, és városodban szeretnél egy előadást akkor a segítségeddel meg tudjuk szervezni ezt is. Ebben az esetben is vedd fel velem a kapcsolatot.

 

A jelenlegi készletem egyébként Bőven elég arra, hogy egy teljes, átfogó és nagyon kellemes kezelést kapjon egyszerre akár több ember is. Szívesen segítek a hozzám fordulóknak, tachyon kezelésekkel is. Ha kérdésed van írj.   

 

Mivel 10 éves tapasztalatom van a tachyon cellák alkalmazásában, és sok problémával találkoztam már, szívesen adok tanácsot a betegségek kezelésénél is.

 

 

http://tachyonenergia.network.hu/

 

A network közösségi oldalon van Tachyon klub oldalunk, ahol szintén lehet kérdezni Tőlünk. Én Moderátorként segítem Istvánt. Az előadások helyéről és időpontjáról is mindig találtok információkat.    

 

Most pedig adok pár tanácsot a vásárláshoz, és a használathoz.

 

Aki súlyos betegségség miatt akar vásárolni tachyon cellákat, annak először is azt ajánlom vegyen egy 24 mm-es  zöld, arany, vagy emerald, (kékes zöld) lencsét amit napközben egy kis szütyőbe a nyakában hord. ( ügyelve arra, hogy ne tudjon a lencse elfordulni és a lencse befele legyen fordítva.) Ezen kívül a tachyonizált víz is nagyon hatásos és iszonyatosan erős segítséget ad, és előfeltétele a speciális termékek használatának. Ezek speciálisan egy betegségre, vagy egy speciális területre, alkalmazható cseppek, amelyek alkalmazása előtt két hétig a tachyonizált vizet kell használni. (napi 5-10 csepp)

 

Aki meditációhoz akar felszerelést vásárolni annak azt ajánlom vegyen egy 32-as lencse sorozatot. Vörös, narancs, citrom, zöld, kék, és indigó, szinekben. A fejen elég ha 24-es lencsét használunk. A lencséket a csakrákra rakjuk fel. De ügyeljünk arra hogy több lencse együttes használatakor legyen olyan lencse amit kifele fordítunk. Én a talpra szoktam két lemezt tenni kifele fordítva. Így szimmetrikus marad a felrakás és a talpon nagyon sok rossz rezgéstől és "aura nyáktól" megszabadulunk. Érdemes a talpunk közelébe elhelyezni egy mécsest. Én a talpamon úgy állítom meg a lemezeket hogy takarót hajtok a lábam alá és így a lemezek ott maradnak nem borulnak el.(most már varrtattam egy lemez tartót amibe  a lemezt bele lehet dugni felül alulról meg a lábfejet lehet beledugni )én a lemezeimet mindet beleraktam egy-egy átlátszó cd tokba. Így könnyebb használni és nagyobb biztonságba is van. Természetesen egyéb lehetőség is van, de jelenleg nekem nincs személyes kokon amely kifejezetten meditációhoz készült.

 

Lappangó arcüreggyulladásnál vagy cisztáknál, gyulladásoknál, energia pangásoknál én két darab lencsét vagy lemezt használok. Arcon 2db lemezt, máshol 2 db 75 mm-es  lencsét. A 75mm-es lencséimet is próbálom megvédeni úgy, hogy mindkét oldalukra szilikon gumival (3-3 pötty) ráragasztottam egy-egy plekszit (5mm vastagságút) a két lemezt vagy lencsét úgy használom hogy az egyik befele a másik kifele van fordítva ( egymás mellett) Két percenként megfordítom mind két lencsét vagy lemezt, ugyan azon a helyen hagyva. Ha csak egy lencse vagy lemez van, akkor azt kell fordítgatni. Én ilyenkor mindig kifele kezdek és úgy is fejezem be. Ilyenkor kb 9x vagy 11x 2 percet szoktam használni őket.

 

Törésnél, zúzódásnál, behatárolt beteg vagy fájó területnél próbálom lefedni a területet lencsékkel és lemezekkel. Akár az összest is használva. De itt is ügyelni kell, hogy egy kifele legyen fordítva. Van amikor fontos a lencsék színe. Gyulladásra, cisztára, pirosat ne tegyünk, legfeljebb ha azt fordítjuk kifele. Fejen ne használjunk sok lencsét, egy-két lemez bőven elég.

 

Én feltöltésre, meditációra, ( heti egyszer magamon is mindig) és általános gyógyulás elősegítésére minden cuccomat használom egyszerre. A talpon egy-egy lemez kifele. A térdeken egy-egy 75-ös lencse, a combokon narancsvörös lencsék, combtőben 75-ös lencsét, a gyökér csakra töltésére. A csakrákon a színüknek megfelelő lencséket használva, a háti és a hasi oldalon is. A többi lemezt pedig a lencsék közé rakom illetve két lemezt a jobb és bal tenyér alá teszek. Az indigó lencsékből rakok a vállakra is.

 

Alváshoz két darab lemezt ajánlok. Mindkét lemezt az ágy alá kell tenni úgy, hogy mindkettő az ágy végeinél legyen. Egyvonalban és mindkettő kilépő oldala a talpak felé mutasson. Tehát az egyik a fejnél a másik a lábaknál legyen és az ágy közép vonalában. Ez a módszer segít abban, hogy emlékezzünk álmainkra és nagy mennyiségű érzelmi és gondolati blokktól szabadít meg minket alvásunk során.

 

 

Remélem tudtam ötletet adni a vásárláshoz, Illetve a használathoz. Lemezeket  én mindig hármasával vásároltam mert úgy olcsóbb. 300 Dollár felett (300x 186 Ft/$ =55800Ft (2009 november)) ingyenes a házhozszállítás ha a cégtől közvetlenül rendelünk. Ekkora vásárlás esetén a belépés teljesen egyértelmű döntés, mivel olcsóbbá válik a vásárlás még a belépési díjjal együtt is. Ha valaki tőlem szeretne rendelni valamit, akkor írjon, és én megrendelem az árút, de ekkor számolni kell még a belföldi postai díjjal is, és az utánrendelés díjával is. Valamint a Magyarországra történő szállítás díjával is, ha a rendelés nincs 300 dollár, és nálam épp nincs belőle.  

 

Végezetül itt is azt tudom mondani, mint a vízionizátor vásárlásával kapcsolatban, amikor azt mondtam, hogy életem egyik legjobb döntése volt a vásárlás. Biztos vagyok benne, hogy senki nem bánja meg, ha az egészségére és a fejlődésére költ pénzt és nem az orvosságokra és az orvosokra.

                                                                             /frissítve: 2010-02-14/